miércoles, 8 de mayo de 2013

Setena Sessió...

29 d'abril al 5 Maig


Siiiiiiii, ja puc dir que les nostres disfresses ja estan acabades (quan dic nostres, em refereixo a la meua i a la de na Maria). Només queda fer-li qualsevol retoc però la seva essència ja està.


La part de dalt la varem fer amb fieltro i la falda amb una tela rasa, després li varem posar uns detalls amb tela d’encaix i unes flors amb purpurina. Ahhh, que se m’oblidava que na Maria es na Lali i jo soc na Loli, els noms van posats al darrera amb fieltro que té purpurina de color durat. 



He de dir que ja pràcticament tenim totes les disfresses, per tant ens hem posat mans a l’obra per fer tots els decorats. Hem decidit utilitzar uns biombos com base dels decorats i poc a poc anar fent, volem fer també diverses joguines per posar sobre l’escenari. 

Per acabar aquesta entrada dir que els assajos marxen bé, que ja ens surten prou bé, que ens queda retocar i millorar, però ja sabem totes quan ens toca entrar i que ens toca dir. També dir que a part dels dijous hem afegit més dies per assajar, concretament dimarts, dijous i si fa falta més assajos totes estem disposades a quedar ja que volem que tot surti molt bé i estar contentes amb el nostre resultat.






No hay comentarios:

Publicar un comentario