jueves, 30 de mayo de 2013

Novena Sessió

 Del 13 al 30 de Maig.

En aquesta entrada ajuntaré dues setmanes, ja que no he pogut fer cap entrada abans. Ja tenim tot el decorat i totes les disfresses, ja ho tenim tot a punt per al dia 31.

El dilluns a la tarda ho vàrem dedicar per fer proves del maquillatge.  Dir que el meu maquillatge i el de la meva companya no és molt complicat, és un maquillatge senzill.

Tot el grup varem quedar que el dimecres 28 de Maig assajaríem de nou a la meva casa amb tot el decorat  així ja sabríem com anava tot col·locat  i el dia del assaig general seria tot molt més fàcil. 

Ja ha arribat el dia 30, el dia del assaig general, dur tot el decorat al Diari d’Eivissa, totes les disfresses, anar maquillades, parlar amb el tècnic i creuar els dits per a que tot surti com toca.  Vàrem assajar l’obra dues vegades cada grup perquè tant nosaltres com el tècnic de so ens anéssim familiaritzant per l'endemà que era el gran dia amb un gran públic infantil i adult. Tot va sortir millor del que pensàvem, però ja no queda res, el dia 31 ja és aquí.... 




No hay comentarios:

Publicar un comentario