martes, 21 de mayo de 2013

Vuitena sessió

Setmana del 6 al 12 de maig

Ja només queden 10 dies per al gran dia!!! Ja tenim tot molt avançat, el decorat va prenent forma, les disfresses ja casi estan, només queda retocar-ho i els assajos cada vegada surten millor. Per tant els nirvis ja estan a flor de pell.


Avui només vos parlaré dels assajos, que és al que ens estem dedicant més aquestos dies, cada personatge ha interioritzat bé el seu paper i ja pareix el dia de l’obra ens equivoquem poques vegades. Cada assajo ens gravem en vídeo per poder mostrar-li a en Toni i així millorar tot el que puguem.



Dir que un dia varem assajar a la meva casa i a la segona vegada que ho varem fer varen venir uns veïns i les meves germanes (tots ells d’edats compreses entre els 3 anys fins als 13). Era la primera vegada que teníem públic, al principi ens va costar però al veure la seva cara de satisfacció ens varem animar i ho varem fer una tercera vegada. Dir que varen quedar molt contents i varen entendre tota l’obra, per tant nosaltres varem quedar molt contentes i molt satisfetes. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario