domingo, 2 de junio de 2013

El gran dia, 31 de Maig

           
Ja ha arribat el gran dia, després de quatre mesos treballant per dur a terme la nostra obra, tants de nirvis, tantes ganes per fer-ho ja... tants de sentiments s’han concentrat en un sol dia, 31 de Maig.


Vàrem quedar totes ben prontet per maquillar-nos i preparar-ho tot a casa d’una de les companyes. Al arribar al Diari d’Eivissa vàrem col·locar el decorat, ens vàrem disfressar i quan ens vam adonar, estàvem darrera dels biombos preparades per sortir a realitzar la nostra obra. Va ser tot molt molt ràpid, ni ens varem adonar i ja havíem actuat. Va sortir molt bé, els boixos i boixes varen riure, es varen sorprendre, ens varen aplaudir... Varem quedar mot satisfetes.


Tantes hores treballades, tant d’esforç i tants menjars de cap... per poder aconseguir allò que preteníem, fer riure als infants amb la nostra obra! i així va ser, d’un colp ens va sortir com esperàvem tot havia merescut la pena al sentir les seves rialles.



Després varem poder gaudir de les obres de les nostres companyes, dir que ho varen fer molt bé! Dir que totes hem treballat moltíssim per a poder arribar aquí.

Ara ja si que si, que això sembla que s’acava... Donar les gràcies a les meves companyes, hem aprés unes de les altres. I per acabar vos deix  la nostra obra, esper que vos agradi tant com als infants!




Esper que vos hagi agradat aquesta petita experiència que va començar en Març i que acaba ara en Maig.


No hay comentarios:

Publicar un comentario