miércoles, 27 de marzo de 2013

Tercera Sessió...


            Bé, la sessió parlaré de la tercera sessió que es va dur a terme el dijous 22 de març, la darrera entrada vaig dir que el professor havia de donar el vist i plau a la nostra història, he de dir que el dimarts el professor el va donar, pe r tant, aquest dijous ens varem posar amb diàlegs i cançons.

            Ara que ja he fet com una petita introducció, passaré a comentar com va transcórrer la  sessió.  Ens varem posar per grups i ja ens posarem mans a l’obra. El primer que varem fer va ser realitzar diàlegs, quan ja més o menys ho teníem així que varem decidir posar-nos amb les cançons.

            Quan ja portàvem una estona amb aquesta qüestió, na Carmen ens va dir que si  volíem anar a la classe d’enfront, que així estaríem més còmodes ja que un grup de 12 persones és difícil de col·locar només amb una taula. A més, a l’altra aula podríem cantar les cançons.

            Varem fer tres cançons en total, varem estar fins a les 19:30, quan ens varem adonar varem decidir continuar una altre dia, ara tocava mostrar les cançons a en Toni i que ell donés el vist i plau...

            Això ho sabreu després de vacances de pasqua, així que molt bones vacances, ens veiem en  tornar... i com sempre més i millor!  

No hay comentarios:

Publicar un comentario