miércoles, 30 de enero de 2013

Parlant d'educació inclusiva...


Bon dia, avui aquesta entrada la dedicaré a parlar sobre un tema que envolta el món sencer, en concret la inclusió de totes les persones.


La societat d’avui en dia està en costant canvi, però cada vegada està més conscienciat amb les persones que tenen una necessitat específica.  Però cal dir que també hi ha molt a fer, perquè encara hi ha persones que pensen que aquestes persones amb unes necessitats específiques no tenen que viure al món  on vivim, o que no tenen dret a una educació...


Es per això que com futura mestra he de formar-me dins d’aquest àmbit per a poder intentar canviar aquesta mentalitat, he de ser capaç de fer activitats, he de formar-me contínuament i sobretot he de treballar l’aspecte relacionat amb les famílies.


He de dir que treballar tot això sembla complicat, ja que requereix molta paciència i ser una persona molt constant, però després els resultats són tan bons que no recordes tot allò que has tingut que fer, amb això vull dir que els resultats que aconsegueixes pesen més que l’esforç que has de fer.


Un dia cercant informació sobre l’educació inclusiva vaig trobar un vídeo on  és veu tot tipus de discapacitat i totes les seves implicacions en el món, però he de dir que també m’ha agradat molt aquest vídeo perquè tracta a totes les persones per igual, és a dir, totes les persones són diferents, cap persona és igual.
Amb això he de dir que totes les persones som iguals i al mateix temps totes som diferents.
  


No hay comentarios:

Publicar un comentario